× Report you Bugs here

Graphical error with Flans mod 1.7.10 4.10

More
3 years 2 months ago - 3 years 2 months ago #79200 by InuYasha86000
This is an odd one, I find that randomly things shade over or go grey if I hover over certain things but it's mostly with Flans mod items in my inventory either creative or survival and in the NEI GUI as well.
here's 2 pics showing me hover over the flans mod section in NEI and not hovering over it, I have not tried any older versions as this is part of my modpack and all smp parts packs are in there.

The first pic shows the background behind the GUI has changed to a weird dirt and sky area but the second pic shows the proper view where I would be looking at when the GUI is closed.
Attachments:
Last edit: 3 years 2 months ago by InuYasha86000.
The topic has been locked.
More
3 years 2 months ago #79202 by GolddolphinSKB
Pretty sure this is an NEI bug
The topic has been locked.
More
3 years 2 months ago #79205 by Bomb787
It's a bug with NEI or OpenGL.
Sometimes when I hover over it everything goes white except for the GUI for a second, after the screen returns to normal it will say OpenGL stack Overflow 1283 in the chat, probably something with the models.
The topic has been locked.
More
3 years 2 months ago #79206 by InuYasha86000
I wonder if anyone knows of a fix for that. I wonder if turning off advance Opengl in Optifine might fix that.
The topic has been locked.
More
3 years 2 months ago #79207 by Bomb787
Nope, it happens with it off too.
The topic has been locked.
More
3 years 2 months ago #79208 by InuYasha86000
darn, well that puts a damper on this problem, and not a good one.
The topic has been locked.
 
Latest Forum Posts
 
Latest Blog Posts
 
User Online
 
User Menu