× Post your Help request here

Guns refusing to load or fire

More
1 year 4 days ago - 1 year 4 days ago #80045 by epicfaillord
I made a content pack by following one of the bigger content pack creator's instructions, but while my gun's textures, localization, etc work perfectly well, the gun REFUSES to load and fire despite being FUCKING IDENTICAL to the functional weapons in several other packs.

To add insult to injury, during one of the umpteenth times I restarted minecraft to test a new tweak, it worked, but it didn't work the next time I started minecraft even though I didn't change anything at all. I've been trying to fix this for two days and it's absolutely infuriating how little official documentation there is on content pack creation.

Link to jar:
drive.google.com/open?id=1A3pWrRUa27clCHDSPCB3ucSM5MzX2UV0
Last edit: 1 year 4 days ago by epicfaillord.
The topic has been locked.
More
1 year 3 days ago #80048 by Bomb787
Works perfectly fine for me.
The topic has been locked.
More
1 year 3 days ago #80049 by epicfaillord
My pack works for you?
The topic has been locked.
More
1 year 2 days ago #80051 by Bomb787
Yes, the gun shoots and loads perfectly fine
The following user(s) said Thank You: epicfaillord
The topic has been locked.
More
1 year 2 days ago - 1 year 2 days ago #80053 by epicfaillord
so apparently having the uncompiled folder in the flans folder will break your pack
Last edit: 1 year 2 days ago by epicfaillord.
The topic has been locked.
More
1 year 2 days ago #80054 by epicfaillord
I'm having another issue. My guns seem to be ignoring the reload times, and I can fire them pretty much as fast as I can click despite the reload time being 10 seconds long.
The topic has been locked.
 
Latest Forum Posts
 
Latest Blog Posts
 
User Online
 
User Menu