× General stuff

Problem with TB

More
4 years 5 months ago #78582 by GolddolphinSKB
I imported a Java model, I pressed the 'Create texture from model' button so I could export the texture file, But nothing visually happened, the elements hadn't been 'Filled in'.



When I exported it as a texture file, it gave me a blank 256 x 256.

My set size is 8192 x 8192,

It doesn't appear to be freezing, or processing or such.

Please help in some way, meanwhile I will try and write a script for this :unsure:
Attachments:
The topic has been locked.
More
4 years 5 months ago #78583 by testeroftanks
Replied by testeroftanks on topic Problem with TB
Is it a png or jpeg? You need a png for textures and if its a jpeg go into winrar and change the file type to png
The topic has been locked.
More
4 years 5 months ago #78584 by TheOrion
Replied by TheOrion on topic Problem with TB
As i remember, "Create Texture from model" Wont export the texture as i know. it'll override the current texture with anything directly-Painted on the model in the TB.


MVP Ostwind
The topic has been locked.
More
4 years 5 months ago #78585 by GolddolphinSKB
Replied by GolddolphinSKB on topic Problem with TB
I thought it just resetted the texture to the default one...

How do I make it create a default one then? I have a feeling its a bug with TB importing texture positions...
The topic has been locked.
More
4 years 5 months ago #78586 by GolddolphinSKB
Replied by GolddolphinSKB on topic Problem with TB
And another problem....

Whenever I load a texture from file, it doesn't..... I tried both importing it and loading it, but the model's textures don't change.
The topic has been locked.
 
Latest Forum Posts
 
Latest Blog Posts
 
User Online
 
User Menu